teisipäev, 31. märts 2009

Tee ja kohv prantsuspäraselt

Pariisi Šokolaadi Maja (La Maison du Chocolate) kavatseb läbi viia seeria harivaid üritusi, mille eesmärgiks on tutvustada selles osalejatele, kuidas šokolaad sobib tee ja kohviga. Iga «õppesessioon» koosneb kahest osast. Esimese osa jooksul degusteerivad osalejad kolme teed, mille on välja valinud Pariisi Kolme Tee Maja meistrid, koos nelja erineva šokolaadisordiga. «Sessiooni» teine osa sisaldab nelja erineva šokolaadisordi ja kahe kohvisordi degusteerimist. New-Yorgis toimuvad sellised meeldivad õpingud 10.-15. oktoobril ning Pariisis toimuvatel «sessidel» asendatakse osavõtjate soovil šokolaadi kõrvale pakutav tee ja kohv veiniga.

Kommentaare ei ole: